Blog

Kees´ vlinder

Ik mag een armbandje maken. Voor Kees. Kees is een vriend van me. Ik ken Kees van lang geleden. We droegen allebei voor met verhalen en poezie in de Centrale bibliotheek van Utrecht. We hebben kontakt gehouden. Soms drinken we samen een kop koffie of word ik uitgenodigd voor een pindaconcert. En hij heeft gevraagdMeer lezen over “Kees´ vlinder”

Koffie? Jaaa!

Vandaag n piekdag bij de post. Ik zou vandaag lang bezig zijn met post rondbrengen. Zo’n 3 a 4 uur. Pittig maar zeker te doen. Aangekomen bij flat 500 deed ik gevolleerd post in de brievenbussen toen er 2 meiden/vrouwen van mijn jeugdige leeftijd binnenkwamen. Een brunette en n blondine. Ze waren netjes gekleed. NetteMeer lezen over “Koffie? Jaaa!”

Post on Snow

Sneeuwpret! Witte daken, witte tuinen, witte heuvels en witte straten. Fietsers die balanceren. Over platgetrapte sneeuw proberen te fietsen. De wandelaars die wankelend door de sneeuw lopen. De een met billen geknepen en stijf, de ander weer armen wijd. Als op een trapeze. Zo onwennig. Ik vind het ook wel een grappig gezicht. Zo struggeltMeer lezen over “Post on Snow”

Kerstpost

De eigenares van de drankhandel, ongeveer mijn startpunt zei vriendelijk: “Je mag altijd water bij ons drinken of koffie. Of als je even naar het toilet moet. Geen probleem.” Ik vond het erg aardig van haar. Heb er geen gebruik van hoeven maken maar indien als, dan doe ik het graag.. (of na het werkMeer lezen over “Kerstpost”

Appeltaart

Ik had een lekkere week vakantie aangevraagd van mijn post werk. Waarbij ik lekker allemaal ondernemingen wilde ondernemen. Waarbij ik mezelf verwende met allemaal lekkere snuijsterijen en hapjes waarbij het water uit mijn mond droop alvorens bedacht wat ik wilde hebben. De kachel liep te gloeien, de kaasvlinders, die ik vaak bij omi at lagenMeer lezen over “Appeltaart”

Kirstens kralen

Ik ben een kralen winkeltje begonnen. Rollende kralen, doffe kralen, stralende kralen, robuuste kralen, grote kralen. Kralen met een verhaal: uit de fabriek of handgemaakt. Geslepen, uit de bergen gehaald met kristal of ja, plastic. Ik schrijf een blog om te verhalen met kralen. En ook deze kralen te verhalen. Een jaar geleden.Het ging minderMeer lezen over “Kirstens kralen”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: